De Boer & Ritsema
Persoon die op het dek naar het water kijkt

Individu

​​“Als je kijkt naar wat er mist zie je de gebreken, als je kijkt naar wat er is zie je de talenten”​​

(Ik ben oké, jij bent een sukkel - Berthold Gunster)

Bent u soms ontevreden hoe het nu gaat met uw carrière? Botert het niet helemaal tussen u en uw collega’s? Krijgt u een nieuwe rol aangeboden binnen uw organisatie? Zaken die elke professional wel eens tegenkomt tijdens zijn loopbaan waar hij of zij niet meteen weet hoe hiermee om te gaan.  

 

Een organisatie is zo sterk als haar mensen zijn. Mensen die initiatief tonen, verantwoordelijkheid nemen, die zorg hebben voor anderen maar die anderen ook durven aanspreken. Niet te veel gevraagd toch? Fout. Hiervoor is namelijk een hoge mate van  zelfleiderschap en  leiderschap nodig bij professionals dat enkel met de juiste begeleiding en coaching ontwikkeld en versterkt kan worden. 

 

Het coachingstraject focust zich op het versterken van (zelf)leiderschap van mensen door ondersteuning te bieden aan de persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling van professionals. Dit doen we door het implementeren van het talentontwikkelingsprogramma en door het inzetten van de Zelfleiderschapscan

 

Niet alleen wordt op die manier het individuele talent in de organisatie maximaal benut, maar zetten we kaders neer om anderen ruimte te geven, talenten te ontplooien en succesvolle samenwerking te verzekeren.

1.

Met een intake en scan brengen we uw patronen in beeld qua gedrag, vaardigheden, motivatie en overtuigingen. Ook bespreken we de omgeving waarin de doelen dienen te worden bereikt.

2.

Samen stellen we het gewenste doel vast en bespreken we een maatwerkplan.

3.

Via gesprekken, on-the-job coaching en training werken we toe naar de gewenste situatie.

Lees onze blogs

Aanpak voor persoonlijke ontwikkeling

Iedereen en ieder traject is uniek en wordt op maat vormgegeven met onder andere een mix van onderstaande methoden.

ZELFLEIDERSCHAPSCAN

De zelfleiderschapscan meet de mate waarin u leidinggeeft aan uzelf. Op basis van de scores ontvangt u een werkboek waarmee u uw zelfleiderschap verder kunt ontwikkelen.

 

 

(Executive) COACHING

Executive coaching en gewone coaching. Beide gaan om het effectiever maken van organisaties door persoonlijk leiderschap te versterken, maar de aanpak is verschillend.

 

 

TALENTONTWIKKELING

Mensen doen niets liever dan vanuit hun talent te werken. Wanneer het talent afgestemd wordt op de organisatiedoelen is dat een garantie voor rendement, plezier en vitaliteit. Talentontwikkeling bestaat uit enkele modules.

Sportbedrijf Rotterdam, tevreden klant DBR
Met het talentprogramma van DBR geven we aandacht aan de belangrijkste component van onze organisatie, de mens.

Bas Theeuwen

Programmamanager Sportbedrijf Rotterdam

Onze tevreden klanten

DBR werkt voor ambitieuze organisaties, teams en individuen die zich realiseren dat ‘de menskant’ essentieel is voor resultaat.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op