De Boer & Ritsema

FAQ

Frequently Asked Questions

Organisatieverandering gaat over gedragsverandering. Dat gaat over mensen, over hoe zij leiden, samenwerken en communiceren. Dat gaat over ambities, verlangens, over wat hen motiveert en soms tegenhoudt, waar ze naar uitkijken en soms onzeker over zijn.

Een individueel traject bestaat standaard uit 6 tot 10 gesprekken van circa 2 uur alvorens het doel is bereikt. 

De kosten bedragen dan tussen de € 3.000 ,- en € 5.000 ,-

 

Een teamtraject duurt standaard 8 dagdelen, waarin gewerkt wordt aan het bouwen van vertrouwen, het versterken van de openheid, commitment en verantwoordelijkheid en het sturen op het waarmaken van de resultaten.

De kosten bedragen dan tussen de  € 8.000 ,- en € 10.000 ,-
 

Een organisatietraject is zelden standaard. Voor een omvangrijk traject bedragen de kosten tussen de €25.000 ,- en € 50.000 ,

Teams vormen de motor van de organisatie. In de complexiteit van de huidige matrix- organisaties waarin medewerkers in verschillende teams actief zijn, is aandacht voor (wisselend) leiderschap, rolscherpte en effectieve samenwerking onontbeerlijk.

Het start met een intake waarin gebouwd wordt aan vertrouwen en waarin de doelen expliciet worden gemaakt. De doelen vertalen we naar een programma, meestal modulair opgebouwd. Voor individuen vertaalt zich dat in een aantal gesprekken, nooit meer dan 10.

Al onze trainers werken minstens 20 jaar in het vak van veranderen. We gaan ervan uit dat wat zich in het contact afspeelt ook een rol speelt in het dagelijks leven van de professionals en teams die we ontmoeten. Kennis en modellen zijn verinnerlijkt en worden er enkel erbij gehaald om structuur te bieden voor wat zich in het moment afspeelt dan wel om een gemeenschappelijke taal te leveren.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat u gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze tevreden klanten

DBR werkt voor ambitieuze organisaties, teams en individuen die zich realiseren dat ‘de menskant’ essentieel is voor resultaat.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op