De Boer & Ritsema
Twee mensen die elkaar de hand schudden

Klantverhalen

26/05/2021

Gemeente Haarlem investeert in haar strategen

Samen met DBR heeft de gemeente Haarlem een opleidingstraject voor haar strategen ontwikkeld, we laten 2 strategen kort aan het woord over deze opleiding.

door
category
26/05/2021

Talentmanagement: koppel de juiste opdracht aan het juiste talent

Als je het talent doorgrondt en dat koppelt aan een specifieke opgave, als je daar de juiste begeleiding opzet, dan heb je goud. Koppel het talent aan de juiste stadsopgave, koppel buiten aan binnen, dat is talentmanagement met toegevoegde waarde! Lees het interview met Carlo Schreuder, directeur Bestaande Stad van het cluster Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam, over talentmanagement.

door
category
Havenbedrijf Rotterdam met logo
26/05/2021

De afdeling Patrouillevaartuigen van Havenbedrijf Rotterdam zet samen met DBR koers naar een betere samenwerking tussen management en werkvloer.

Om de operationele uitdagingen te overwinnen, was Havenbedrijf Rotterdam zich ervan bewust dat er meer synergie moet komen in de samenwerking tussen medewerkers en management? Maar hoe? Hiervoor schakelden zij DBR in als externe sparringpartner.

door
category
Logo Sportbedrijf Rotterdam met achtergrond sportzaal
26/05/2021

DBR zet talenten Sportbedrijf Rotterdam in beweging met haar Talentpool-programma

Het optimaliseren van de samenwerking tussen teams, zowel intern als extern, lijkt een struikelblok voor veel organisaties. Samen met Sportbedrijf Rotterdam hebben we ervoor gezorgd dat hun projecten sneller én beter lopen dankzij ons Talentprogramma, genaamd Talentpool. 

door
category
Logo Univé met achtergrond team
26/05/2021

Univé investeert in haar leiders van morgen

Een steeds veranderende markt en evoluerende organisatie vragen een grote bijdrage van medewerkers. Lees in dit artikel hoe we de professionals van Univé gewapend hebben tegen de opkomende uitdagingen dankzij ons leiderschapsprogramma.

door
category

Onze tevreden klanten

DBR werkt voor ambitieuze organisaties, teams en individuen die zich realiseren dat ‘de menskant’ essentieel is voor resultaat.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op