De Boer & Ritsema

Visie

Hoe wij werken

We vertrekken vanuit uw vraag. Voor welke uitdagingen staat u, uw team, uw organisatie? Gaat het om het zelfleiderschap van uw medewerkers te vergroten? Wilt u de rolscherpte binnen uw team versterken? Of gaat het u meer om de samenwerking tussen de teams en de managementlagen te verbeteren?

 

We brengen uw behoeften in kaart, we vertalen uw vraag naar vraagstukken rondom motivatie (willen), vaardigheden (kunnen) en omgeving (mogen) en brengen in beeld de ineffectieve patronen in gedrag en samenwerking.

Willen - Kunnen - Mogen

  • “Willen” principe: we versterken de intrinsieke wil van uw teams en medewerkers om samen te werken en te presteren. Onze aanpak: maatwerk in ontwikkeldoelen, werken vanuit talent, kwaliteit en drijfveren. 
     
  • “Kunnen” principe: we versterkende vaardigheden van teams en medewerkers. Het gaat om (zelf-)leiderschaps-, samenwerkings- en communicatievaardigheden. Onze aanpak: trainen en ontwikkelen van die kwaliteiten. 
     
  • “Mogen” principe: samen met u bouwen we aan een ondersteunende omgeving waarin teams en medewerkers het beste uit zichzelf en elkaar halen. Hier gaan we dus aan de slag met de context van de organisatie. Onze aanpak: toewerken naar een omgeving waarin rolmodellen voorbeeldgedrag vertonen en er sprake is van een veilige leeromgeving.

 

We doen u een voorstel op het vlak van gewenste leiderschapsontwikkeling en hoe die te bereiken. We trekken graag samen met u op, zowel in het ontwerp als in de uitvoering.

Het model willen-kunnen-mogen van DBR brengt ineffectieve patronen in gedrag en samenwerking in beeld
Werkwijze

Onze 3 pijlers

Wij inspireren mensen, teams en organisaties zich sterk te ontwikkelen. Zodat zij in hun kracht staan, optimaal samenwerken en zichtbaar betere resultaten boeken.

Individu

“Aan de start van het traject wist ik waar mijn kwaliteiten lagen, maar ook mijn valkuilen”

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling moet ondersteund worden vanuit de organisatie. Vergroot het zelfleiderschap en leiderschap van uw medewerkers met de expertise van DBR.

 

 

 

Team

“De Lencioniscan gaf direct inzicht in de bouwstenen van samenwerking”

 

Een sterk team staat gelijk aan elkaar stimuleren en van elkaar leren om zo te werken naar het gewenste resultaat. Hiervoor is een goede teamdynamiek nodig. Ga aan de slag met uw team met de expertise van DBR in teamontwikkeling.

 

Organisatie

“De intakes en de heldere kick-off gaf helderheid over het traject”

 

De organisatie bestaat uit vele lagen, gevoelens, meningen en belangen. Hoe krijgt u iedereen op één lijn? Laat uw organisatie groeien met de ondersteuning van onze bedrijfscoaches.

 

Logo Vopak, tevreden klant DBR
DBR helpt een aantal van onze beste IT-mensen de stap te maken van expert naar regisseur in een bijzonder complex internationaal krachtenveld.

Pieter van den Eijnden
HR-manager

Onze tevreden klanten

DBR werkt voor ambitieuze organisaties, teams en individuen die zich realiseren dat ‘de menskant’ essentieel is voor resultaat.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op