De Boer & Ritsema
Groep mensen die samen door de bergen trekken

Team

"Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is succes."

 

Henri Ford

Teamontwikkeling draait om de samenwerking te optimaliseren door rolscherpte en de verschillende drijfveren en kwaliteiten van individuen op elkaar af te stemmen.

 

Een succesvol team zet de organisatie in beweging. Het maakt de organisatie sterk. Het zorgt voor goede prestaties

 

Een sterk team zorgt niet enkel voor betere resultaten. Er is meer inspiratie door te leren van elkaar (kennis delen, individuele feedback, modelleren van de ander) en ook voor plezier, humor en lol! Samen als één team trots zijn op datgene wat bereikt is, dat is wat telt.

 

DBR gaat samen met uw team aan de slag. We bereiken resultaat via training, teamcoaching, intervisie, de Lencioniscan en de Drijfverenscan (Spiral Dynamics)

 

1.

Werken met heldere doelen, de verandernoodzaak voor iedereen duidelijk maken

2.

Methodisch werken met onder andere Lencioni en drijfverenscan

3.

Teamontwikkeling koppelen aan concreet gedrag en aan gewenste resultaten in de praktijk. Energie halen uit eigen succes, oplossingsgericht werken.

Aanpak voor teamontwikkeling

Iedereen en ieder traject is uniek en wordt op maat vormgegeven met onder andere een mix van onderstaande methoden.

Teamwerk met Lencioni

Volgens Lencioni wordt excellent teamwerk verkregen door de aandacht te richten op 5 pijlers: resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid nemen, betrokkenheid, openheid en vertrouwen.

 

Drijfverenscan

Spiral Dynamics geeft inzicht in zeven drijfveren. Het model beschrijft ‘hoe’ mensen waarnemen, denken, doen en welke behoeften daaronder liggen. Die verschillen per drijfveer. 

 

Univé verzekeringen, tevreden klant DBR
Met het leiderschapsprogramma van DBR geven we aandacht aan ons belangrijkste kapitaal, onze professionals. We bieden ze de mogelijkheid om zichzelf en hun leiderschap te ontdekken en te ontwikkelen, te leren met collega’s en te bouwen aan een netwerk. Op deze manier investeren we in de toekomst van onze mensen en kunnen zij een waardevolle bijdrage blijven geven aan onze organisatie.

Marten Patist
Directeur HR Univé verzekeringen

Onze tevreden klanten

DBR werkt voor ambitieuze organisaties, teams en individuen die zich realiseren dat ‘de menskant’ essentieel is voor resultaat.

Erik Koenders en Wim ter Mate van DBR

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op