De Boer & Ritsema

Jantien Martin

Jantien is vanaf 1995 werkzaam bij DBR, sinds 2002 als managing partner. Vanuit het motto eerst begrijpen dan begrepen worden, brengt zij vragen met scherpte terug tot de kern, met oog voor het persoonlijke en focus op samen waarmaken. Jantien is samen met Peter Nientied auteur van het gloednieuwe boek: De Sweet Spot van Leiderschap

 

Jantien bouwt de brug van strategie naar praktijk; is sterk in resultaten neerzetten. Zij brengt organisatievraagstukken met scherpte en duidelijkheid terug tot de kern en is gespecialiseerd in teamontwikkeling.

Partner

Meest memorabele moment in de tijd dat je bij DBR werkt 

“Toen ik binnen DBR de kans kreeg om managing partner te worden, was dat een spannende en uitdagende stap, zeker ook als jonge moeder met 2 kleine kinderen. Naast mijn eigen motivatie, kreeg ik het vertrouwen en de ruimte om mij op diverse terreinen te ontwikkelen, talenten te ontdekken en met vallen en opstaan mijn pad te kiezen. Ik hoop dat, ruimte geven aan en geloof in (talent)ontwikkeling een vanzelfsprekendheid wordt, zodat iedereen op zijn of haar eigen manier kan schitteren.” 

 

Wat is volgens jou de sleutel tot (zelf)leiderschap?

Ik denk dat de sleutel van zelfleiderschap ligt in het voeren van het moedige gesprek met jezelf en anderen om te kunnen reflecteren op situaties waarin je jezelf moeilijk in beweging hebt kunnen zetten. Je baalde van jezelf, je voelde ongemak en tenslotte vond je ergens je eigen startknop. Je bewust worden van die startknop, is de sleutel om je zelfleiderschap te versterken.  

Onze tevreden klanten

DBR werkt voor ambitieuze organisaties, teams en individuen die zich realiseren dat ‘de menskant’ essentieel is voor resultaat.

Erik Koenders en Wim ter Mate van DBR

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op