De Boer & Ritsema
[:swvar:text:119:]

Succesvolle afsluiting 8e Management Development programma Univé

Bij de start van 2024 en de start van een mooi Talentenprogramma bij Univé, kijken we nog even terug op de mooie afronding van vorig jaar van alweer het 8e Management Development programma voor trainees bij Univé. In november vierden we gezamenlijk de afsluiting en feliciteren we alle deelnemers van harte met het behalen van hun certificaat.

door
category

Professionele groei en ontwikkeling

Dit op maat ontwikkelde programma, in nauwe samenwerking met Univé (met dank aan Penelope van der Vlist van Univ) door DBR, heeft de deelnemers in staat gesteld om te floreren in een dynamische omgeving. Het betrof een traject van professionele groei en ontwikkeling, waarbij trainees niet alleen hun vakbekwaamheid hebben versterkt, maar ook persoonlijke mijlpalen hebben bereikt.

 

De deelnemers aan het woord

Om dieper inzicht te verkrijgen in de impact van dit programma, hebben we gesproken met enkele deelnemers:

 

Harriët van Rekum

“Het MD-programma is een inspirerende reis geweest waarin persoonlijke groei en verbinding voor mij centraal hebben gestaan. De gesprekken met de coaches en collega’s hebben mij waardevolle inzichten gegeven waardoor ik (de drijfveren van) mezelf en anderen beter heb leren kennen. Het programma heeft mijn professionele ontwikkeling verrijkt en waardevolle connecties gecreëerd voor mijn verdere groei.”

 

Mirthe Buijsman

Het Management Development traject was een unieke en leerzame ervaring. Naast theoretische modellen leer je deze ook toe te passen door in kleine groepjes door met collega’s aan de slag te gaan. Hierdoor leer je nog beter om de juiste vragen te stellen en leer je vooral ook van elkaar aan de hand van praktijkvoorbeelden en gastcolleges. Door de scherpte en positieve coaching van Erik en Jantien en de inspirerende gastsprekers, heb ik tijdens het MD geleerd dat er veel verschillende managementstijlen zijn en de ene stijl niet beter is dan de andere, zolang je maar dicht bij jezelf blijft.

 

Een toekomst vol mogelijkheden

Met certificaten op zak staan de deelnemers voor een toekomst vol mogelijkheden, ondersteund door vergrote kennis en een waardevol netwerk. We kijken uit naar de voortdurende successen van deze getalenteerde individuen en zijn trots deel te hebben uitgemaakt van hun reis naar uitmuntend leiderschap. Gefeliciteerd aan alle deelnemers; een veelbelovende toekomst wacht!

Onze tevreden klanten

DBR werkt voor ambitieuze organisaties, teams en individuen die zich realiseren dat ‘de menskant’ essentieel is voor resultaat.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op